Japansk lifting

Japansk Lifting

Et fantastisk ansigtsløft til mænd og kvinder i alle aldre

Japansk Lifting er udviklet af zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør Lone Sørensen. Jeg har taget uddannelsen hos Mette Brandt, der er certificeret terapeut i Japansk Lifting og ansigtszoneterapi. Jeg udfører kun den originale og professionelle version af Japansk Lifting, så det absolut bedste behandlingsresultat opnås.

Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.

Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk. Jeg vejleder kunder om, hvor mange behandlinger, der vil være optimale og med hvilke intervaller, de bør udføres. Dette gøres på baggrund af behov og hudtype.

Priser for Japansk Lifting:

  • Intro: 500,- – kr.  og kun i forbindelse med køb af klippekort.
  • Følgende behandlinger: kr. 625,-
  • 10 turs kort 5500,-
  • 5 turs kort 3000,-